شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فعالیت بیش از ۹۰۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی در سطح شهر مشهد | ۵ ایستگاه جدید دوچرخه اشتراکی در نزدیکی مدارس احداث می‌شود

  • کد خبر: ۲۶۰۰۸۳
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۰
مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد گفت: امسال قرار است با اعلام اداره کل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی، ۵ ایستگاه دوچرخه اشتراکی در نزدیکی مدارس مشهد احداث شود.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

به‌گزارش شهرآرانیوز، امروز اول مهر هم‌زمان با ۲۲ سپتامبر، روز جهانی بدون خودرو است؛ روزی که دلیل نام‌گذاری‌اش افزایش آلودگی هوای حاصل از دود خودرو‌های مانده در ترافیک است. اما روی دیگر سکه استفاده از دوچرخه‌هایی است که هم باعث کاهش آلودگی هوا می‌شود و هم برای سلامتی انسان اثرات مفیدی دارد.

امروز به بهانه روز جهانی بدون خودرو، براساس مصوبه شورای اسلامی شهر مشهد استفاده از اتوبوس، مترو و دوچرخه‌های اشتراکی رایگان اعلام شده بود. این موضوع باعث شد تا به سراغ قاسم طاهری، مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد، برویم. او در ابتدا، آماری از تعداد دوچرخه‌های اشتراکی موجود و فعال در سطح شهر را ارائه کرد و گفت: هزار و ۷۰۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی داریم. از این میان، ۹۳۱ دستگاه در سطح شهر مشهد فعال هستند.

به گفته این مسئول، در سال گذشته ۱۶۲ ایستگاه دوچرخه اشتراکی در سطح شهر مشهد وجود داشت که امسال قرار است با اعلام اداره کل آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی، پنج ایستگاه دوچرخه اشتراکی در نزدیکی مدارس مشهد احداث شود و تعداد این ایستگاه‌ها به ۱۷۵ عدد برسد.

دوچرخه‌های اشتراکی همان دوچرخه‌های سبزومشکی‌رنگی هستند که عمدتاً ایستگاه‌هایشان خالی است؛ زیرا شهروندان در زمان‌های مختلف روز و شب از آن‌ها برای دوچرخه‌سواری استفاده می‌کنند. حال به گفته مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد، محدودیت سنی استفاده از این دوچرخه‌ها براساس اخذ تأییدات بیمه، از ۱۸ سال به بالای ۱۵ سال رسیده و این تغییر موجب شده تا دانش‌آموزان هم که در این گروه سنی قرار دارند، بتوانند از این دوچرخه‌ها استفاده کنند.

به گفته طاهری، پنج مدرسه‌ای که بیشترین تقاضا را برای نصب ایستگاه دوچرخه‌های اشتراکی داشته باشند، با اعلام اداره کل آموزش‌وپرورش به شرکت «تات»، در اولویت قرار می‌گیرند.

البته او به این نکته نیز اشاره کرد که شرکت تات درنظرگرفتن مشوق‌هایی برای استفاده بیشتر شهروندان از دوچرخه‌های اشتراکی را در دستورکارش دارد. از این رو افرادی که در این بخش بیشترین استفاده را داشته باشند، نامشان در قرعه‌کشی قرار می‌گیرد.

آن‌طورکه مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد بیان کرد: نحوه ثبت‌نام به این‌گونه است که علاقه‌مندان نرم‌افزار موبایلی «شهر من» را نصب کرده و بعد از احراز هویت، می‌توانند از دوچرخه‌های بایدو استفاده کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->